CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag den 30. marts 2011

Ufo og punge

Jeg har haft denne juledug til at ligge længe. Det er 1½ år siden jeg lavede den som mystery quilt for resten af min quiltegruppe.
Nu skal vi så have 5 års jubilæumsudstilling på søndag. Da jeg så var ved at finde den frem havde jeg ikke fået den quiltet færdig så nu var det jo på tide at få det gjort.
Jeg har desuden været ved at sy nogle små punge til min gave-/salgskasse, da den var ved at være tom.


søndag den 27. marts 2011

Håndarbejdsmesse og en lille forårsbebuder

I går var jeg til Håndarbejdsmesse i Middelfart sammen med 16 andre piger. Vi fulgtes ad i bus og kørte allerede hjemmefra kl. 6.30 og var først hjemme igen kl. 18.00. En dejlig og lang dag med håndarbejde.
Der var lidt udstilling. Og ellers var der mange stande at se på og handel i. Der var rigtig meget patchwork og strik, så der var nok at blive inspireret af.
Her kommer lige et par billeder fra noget af udstillingen og et billed af mine indkøb, som blev lidt af hvert.





Her får i også lige et billed af et lille pindsvin som dukkede frem fra sit vinterhi for at komme ud og varme sig i solen, i vores have her til formiddag.                                                                                                                                               

fredag den 25. marts 2011

Marie Antoinette

Jeg er lige blevet færdig med broderiblokken fra første pakke i Marie Antoinette BOM 2011.
Aplikationsblokken som er næste blok i samme pakke er godt på vej.

I morgen er vi 17 piger som skal følges ad i bus til Håndarbejdsmesse i Middelfart. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Det er altid spændende at komme til div. træf og messer for at se hvad andre har lavet og hvd der rører sig af nye ting.

søndag den 20. marts 2011

Myntpung og skiferie

Jeg fik lige lavet mig en lille myntpung, før jeg tog på skiferie i Østrig. På grund af skiferien har der været blogfri uge. Men syntes lige i skulle have et billed af myntpungen som jeg ikke nåede at lægge ud før jeg tog afsted.
Har haft en rigtig dejlig skiferie sammen med mand og voksne sønner. Det er bare så antastisk flot i Østrig om vinteren, jeg har aldrig prøvet det før og det var en super oplevelse. Måske kommer der lige lidt billeder af det senere.

torsdag den 10. marts 2011

Mobiletuí

Fik lige lyst til at sy et etui til min mobil telefon, så den er lidt mere beskyttet når den ligger i tasken og andre steder. Det blev så til 3 før jeg blev færdig. Måske bliver det til flere. Måske en god gaveide.

søndag den 6. marts 2011

Smykker

Og ja så har jeg da også lige været ved at prøve at lave et par smykker af cykkelslange og perler.
Det bliver nu meget sødt. Så en som lavede det forleden og ja så måtte jeg også lige prøve. Det er en sjov og billig måde at få nye smykker på. De er jo dyre nok hvis man skal købe dem færdige. Ja der er altså mange ting som jeg lige får lyst til at prøve at lave selv når jeg har set noget tilsvarende.


Broderier og hemmeligheder

Jeg er begyndt at lave nogle små katte-broderier. Det er meningen de skal sidde øverst på en kurv til mit strikketøj.
Ja og så er jeg igen begyndt at lave hemmeligheder. Jeg skal nemlig være farmor for anden gang til en lille dreng, omkring første september. Jeg glæder mig lige så meget denne gang. Og er derfor gået i gang med at lave ting til den lille ny. Det vil jo så tage et stykke tid før jeg kan vise dem på bloggen, da min søn og svigerdatter ikke skal se det endnu.