CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag den 29. februar 2012

Taske

I weekenden havde vi i vores lokale gruppe besøg af Britta Nielsen. Vi holdt kursus fredag aften og lørdag. Det overordnede tema var tasker.  Britta havde som altid masser af ting med til inspiration, så der blev syet tasker og påbegyndt mange andre fine ting.
Jeg fik syet denne taske.

torsdag den 23. februar 2012

S.I.F´s By Kaae 2. del

2. del.. er nu strikket. Og så må jeg jo vente en uge med fortsættelsen. Ville have været rart at kunne fortsætte nu hvor tiden lige er der. Man bliver jo lidt utålmodig.

søndag den 19. februar 2012

S.I.Fs by Kaae

Så er jeg klar til fællesstrik med mønster og garn. Den mørke er en mørk lilla, det er vist lidt svært at se på billedet. Garnet er købt hos Yarnfreak. Har ikke strikket neverkont før, så det bliver spændende.



fredag den 17. februar 2012

Fair Isle

Her er starten på min Isabella Trøje. Design Karen Noe. Jeg har valgt lys grå, sort og lilla. Ikke helt de samme som på hendes model. Syntes nu selv det ser meget godt ud. Vil sige det er lidt svært at strikke med 3 tråde, det har jeg ikke prøvet før. Men det går, omend ldt langsommere end ellers.

onsdag den 15. februar 2012

Valentins dag

Valentins dag, ja det var i går. Dagen blev tilbragt i sengen med migræne. Min mand havde besluttet sig for at overraske mig selvom det ikke er noget vi normalt gør noget ud af.
Han kaldte på mig til aftens maden, hvor han havde lavet en fin 2 retters menú og købt denne skønne buket til mig. Hvor var det sødt af ham.

fredag den 10. februar 2012

Rundpinde taske

I sidste uge blev jeg ejer af denne taske til opbevaring af rundpinde. Så nu er der ingen undskyld for ikke at få ryddet op i dem. Det gør det også lettere at overskue hvilke pinde jeg har. Det er en forsinket julegave.
Den er købt hos Fandango i Århus, af min bedre halvdel da han alligevel skulle til Århus.


Jeg var et smut hos Nikoline Garn i Nykøbing Mors, hvor jeg købte garn til Karen Noes nye model, Bredbånd. Jeg har valgt andre farver end den er strikket i, nemlig grå, sort og lilla. Jeg er lidt vild med lilla.
Så må vi se hvornår den bliver strikket. Har lige et par andre projekter først.