CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 28. juli 2013

Skagen og sjal

I går tilbragte min mand og jeg en skøn dag i Skagen og ved flere af strandene ned langs vest kysten.
Her er der rigtig skønt om sommeren. Finere strande end langs den danske vestkyst findes vist ikke mange andre steder i verden.
Da vi var på vej til Sagen kom jeg lige i tanke om at Christel Seyfarth havde åbnet en butik her. Jeg fik lokket min mand med ind og se den. Skøn lille butik med garn, strik man kan prøve og færdig strik som kan købes.
Jeg var faldet for Florajakken og havde bestemt den skulle købes til Fanø Strikefestival. Den blev indkøbt i går og nu glæder jeg mig til den skal strikkes.
Skønne farver.


Men jeg har nu lige et  sjal som skal strikkes færdigt først. Mit klematis sjal er nu klippet op og jeg er klar til at gå igang med den store bort langs siderne på sjalet. Den bliver flot og jeg glæder mig til at tage den i brug.3 kommentarer:

Madam Munch sagde ...

Du har da fået smag for mønsterstrik. Hvor ser sjalet flot ud.

Strikkeheksen sagde ...

Ja, Skagen er dejlig, vi har også lige været der - jeg gik dog ikke ind i Christels butik, for mønsterstrik i stor stil kommer jeg nok ikke lige i gang med foreløbig :-) Så er det jo dejligt at kunne se det smukke strik hos andre - dit sjal bliver utrolig smukt og det tror jeg også Flora-jakken bliver :-)

Jette sagde ...

Dit sjal bliver super flot - det kunne jeg også godt tænke mig at strikke ;o)