CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

torsdag den 31. juli 2014

Jeg er her endnu

Ja det er ved at være længe siden jeg har lavet et indlæg. Der er sket nogle ting siden sidst både gode og dårlige. For det første mistede jeg min far i marts, og der har derfor været en del som skulle ordnes og ting min mor skulle have hjælp til.

Sidst i maj kom så den glædelig nyhed at vores yngste søn og hans kæreste venter barn i december.
Så nu skal der gang i strik og patchwork til den lille ny.
Disse ting vil dog ikke blive vist før den lille er kommet til verden.

Her kommer så noget af det jeg har fået strikket i den mellemliggende tid.


Denne bluse er fra Lotte Kjær.
Den er strikket i Kabuto. Et rigtig lækkert garn.Denne bluse er strikket i silke fra BC garn. Mønster er fra Kathrinelund. Og købt på Håndarbejdsmessen i Middelfart.


Gro´s Poncho fra Arvingen er også blevet strikket. Den er strikket i Merino Air fra Lana Grossa. Den er lækker og blød at have på.
Denne skønne kjole faldt jeg pladask for på en udflugt med strikkecaféen. Vi var på besøg hos Gerda Garn uden for Struer og hun havde den selv på. Den har vist flere navne. I mit mønster hedder den Klokkeblomst, men kaldes også Louises blomster kjole. Den er fra Karen Noe. Den er strikket i Elastico fra Lana Grossa. Et dejligt garn af 96% bomuld og 4% polyester. Det eneste minus er at den er strikket på pinde 8,7 og 6, så den giver sig meget i brug. Den trækker sig sammen igen efter en gang vask og tørretumbling. Så jeg prøver lige at strikke en mere , men på lidt tyndere pinde.2 kommentarer:

Madam Munch sagde ...

Dejligt at skulle være farmor- Du har strikket mange fine ting. Glæder mig til at se hvad baby skal have.

Strikkeheksen sagde ...

Åh tillykke med det - det er altså en fantastisk oplevelse at blive farmor :-)

Meget smukke ting, du har fået strikket siden sidst - jeg har lige strikket Karen Noes blomstertunika i rød, men hvor er den også flot i sådan en petrol. Jeg har også strikket i garn fra Lana Grossa, men synes ikke det giver sig så meget :-) Din Arving er superflot i den farve :-)